Your address will show here +12 34 56 78
Schrijf je in voor het webinar
 

 

  • Text Hover
District E Webinar

 


Graag willen wij u van harte uitnodigen voor een online informatiebijeenkomst (webinar) over District E op dinsdag 21 december van 19.30 tot 21.00 uur.


Afgelopen juni stelde de gemeenteraad het bestemmingsplan voor District E vast. Dit zorgde bij een aantal partijen voor vragen en zorgen over deze ontwikkeling. Amvest werkte de afgelopen maanden haar plannen verder uit. Daarom hebben de gemeente en Amvest op enkele punten aanpassingen in het bestemmingsplan gedaan. Zo zijn de maximale hoogtes aangepast en komt er in plaats van het hotel ruimte voor extra woningen. Ook zijn er regels opgenomen om windhinder te verminderen. In de bijeenkomst krijgt u uitleg over deze aanpassingen. Daarnaast krijgt u informatie over hoe het nu staat met District E en de planning. Verder krijg je de nieuwste beelden te zien van het gebied.


Door corona informeren we u online
De bijeenkomst vindt plaats via ZOOM. U kunt deelnemen met uw computer, notebook of tablet. Hiervoor ontvangt u een link nadat je zich heeft ingeschreven.


Wij kijken met grote interesse uit naar je deelname op 21 december!


 

Wat gaan we doen?

 


We starten de digitale bijeenkomst met een korte presentatie waarin de architect van Powerhouse Company de ruimtelijke plannen voor District E uitlegt en vertelt welke aanpassingen de gemeente in het bestemmingsplan wil maken. Daarna vertelt de gemeente Eindhoven waarom het bestemmingsplan wordt aangepast. Tot slot krijg je informatie over wat er in de torens van District E komt en kijken we vooruit hoe wij verder zullen gaan met het plan.


 


 

  • Text Hover
  • Text Hover
Stel uw vragen

 


Ons doel is je zo goed mogelijk te informeren en je de mogelijkheid te geven om te reageren op de plannen en jouw vragen te stellen. Na elk onderdeel van de presentatie behandelt het projectteam zo veel mogelijk van de gestelde vragen. Vragen die niet aan bod komen beantwoorden wij na de bijeenkomst en deze komen op de website van District E te staan.


Wanneer je over de bijeenkomst nog vragen of zorgen hebt, komen wij graag persoonlijk met je in contact. We vragen je in dit geval uw contactgegevens achter te laten tijdens de informatiebijeenkomst.